Egy csésze finom kávé egy jól felépített folyamat és sok hozzáértő ember munkájának eredménye. Ízeiben ott van a természet, a föld, az eső és napfény. Ott van a termelő odafigyelése, a kávébabok feldolgozása, szállítása, pörkölése, majd az őrlemény lefőzése egy kis kávézóban egy álmos reggelen. Benne van a barista mosolya, és ahogy a kanál koccan a csésze oldalán…

A BLCKEST Coffee Roasters egy kis pörkölőüzem Budapesten. Szerencsések vagyunk, mert általunk sokra tartott termelők zöldkávéival dolgozhatunk, pörkölésünkkel pedig kihagsúlyozhatjuk a kávékra leginkább jellemző ízjegyeket. Méretünkből adódóan gyakran van lehetőségünk kis tételekkel dolgozni, elkerülve ezzel a korábbi kávé felhalmozódását, biztosítva a folyamatos frissességet. A BLCKEST kávé vásárlásakor biztos lehet a termék magas minősége felől, elkészítésénél pedig a különleges illat- és ízhatásban.

BLCKEST minőség

A kávépörkölés során a kávébab mérete megnő, súlya pedig némiképp lecsökken. A színe a pörköléstől függően aranybarnától az egészen sötét barnáig változhat, aromái, illóolajai a felszínre törnek. A kávé csúcspontja az a pörkölési szint, amelynél az adott kávé ízeiből, illataiból a legtöbbet nyújtja.

A BLCKEST-nél sajátos pörkölési megoldásainkkal széles alternatívát kínálunk a kellemesen savas, gyümölcsös ízvilág kedvelőitől egészen azokig, akik a mélyebb csokoládés, gyógynövényes ízeket értékelik.

Zöldkávéink ellenőrzött forrásból érkeznek, a legmagasabb SCA minőséget képviselik.

BARISTAUT

A hozzáadott érték

A BARISTAUT stout sör tökéletes választás azok számára, akik valami hétköznapitól eltérőre vágynak. A nagy kedvenc BLCKEST Etióp Sidamo kávénk Gárdos Zsolti barista és a Fehér Nyúl Sörfőzde szakértelme alatt nyert új értelmet.


Igazi örömmunka eredménye. 

Egészség! 🙂

Lépj velünk kapcsolatba!

Érdeklődj, kérdezz vagy rendelj a kedvenc kávédból!

E-mail:   info@blckest.com
Mobil:   +36-70-387-6863 (H-V * 08-21)

Cím: Blckest Coffee Roasters – 1117 Budapest, Budafoki út 111-113 HUNGARY

PARTNEREINK